Antiac

Onze Antiac producten zijn speciaal ontwikkeld voor iedereen met een vettige huid of met een huid gevoelig voor acne, puistjes en andere oneffenheden. De range bestaat uit vier producten, twee ‘Activ’ producten voor actieve en diepe reiniging, twee ‘Daily’ producten voor dagelijkse verzorging. Alle producten zijn samengesteld met het doel om de huid weer in balans te brengen op een huidvriendelijke en natuurlijke manier. Alle producten bevatten klinisch bewezen ingredienten Skinwell DFA en Skinwell ZPA Plus.

Antiac ACTIV

Onze Activ range bestaat uit een Spray, in twee formaten, en een Gel Serum. De Spray biedt diepe verzorging en reiniging doordat de Spray diep de huid intrekt (ogen dichthouden tijdens het Sprayen!). De natuurlijke olien en extracten voeden de huid en zorgen dat zelfs de ergste symptomen verminderen. De Gel Serum biedt een geconcentreerde formule om onzuiverheden snel te verminderen.

AntiacACTIV Liquid Spray

(0)

Deze natuurlijke acne spray is speciaal ontwikkeld om de matig tot ernstige acne aan te pakken. Deze intensieve spray kun je zowel voor het gezicht als voor het lichaam gebruiken. Vanwege het gebruiksgemak is deze spray met name geschikt voor de lastig te bereiken plaatsen, zoals voor de acne op de rug.

AntiacACTIV Gel Serum

(0)

Onze Antiac Activ Gel Serum is een snel werkende gel die heel gericht individuele puistjes en pukkeltjes aanpakt. Snel en effectief. Dit serum bevat klinisch bewezen ingrediënten zoals Bisabolol, Duindoorn, Aloë Vera en Tea Tree zodat de Antiac Activ Gel Serum de huid kalmeert en puistjes en pukkeltjes binnen 4 uur vermindert.

Antiac DAILY

Onze Antiac Daily Face Wash is on bestverkochte product voor dagelijkse reiniging. De Wash verwijdert overtollig talg en onzuiverheden effective met als resultaat een schone, zachte en frisse huid. De Wipes bieden een ‘on the road’ oplossing voor zachte en effectieve reiniging.

Antiac DAILY Face Wash

(0)

Antiac Daily Face Wash is ons best verkochte dagelijkse gezichtsreiniger voor iedereen met een vette huid met verstopte poriën en/of pukkeltjes, puistjes of acne.

Antiac DAILY Face Wipes

(0)

Antiac Daily Face Wipes zijn bewezen effectief en de meest praktische oplossing voor acne, mee-eters, puistjes en vlekken.

Klantenservice & Bestellen
info@salcura.nl

Zoek winkel
Waar te koop?