Salcura Bioskin Junior
Click me for dropdown

Bioskin Junior

Bioskin Junior Active Therapy Range

Onze Daily Nourishing Spray en Outbreak Rescue Cream werken optimaal samen om de droge of geïrriteerde huid van jouw kind elke dag optimaal te verzorgen. Beide producten bieden dagelijkse verzorging en kunnen zo vaak als gewenst gebruikt worden. De Outbreak Rescue Cream wordt gebruikt als de huid net dat beetje extra nodig heeft, bijvoorbeeld op bepaalde plekken van het lichaam of tijdens bepaalde perioden dat huid meer te lijden heeft, zoals in de wintermaanden. Door uitsluitend gebruik te maken van alleen de beste natuurlijk ingrediënten, bieden de producten een dagelijkse huidverzorging die vrij is van schadelijke ingrediënten zoals steroïden, SLS, sulfaten of siliconen. Onze Bioskin Junior producten zijn geschikt voor baby’s en kinderen vanaf 3 maanden.

Bioskin JuniorDaily Nourishing Spray

(2)

Bioskin Junior Daily Nourishing Spray is zowel innovatief als uniek in zijn soort. De Spray is speciaal ontwikkeld voor baby's en kinderen tot en met 11 jaar met een zeer droge, gevoelige en jeukende huid of eczeem.

Bioskin JuniorOutbreak Rescue Cream

(1)

Bioskin Junior Outbreak Rescue Cream is een verzachtende en helende crème speciaal ontwikkeld voor baby's en kinderen wiens huid extra verzorging en aandacht nodig heeft.

Bioskin Junior Bathtime Range

Om de huid van jouw kind verder te ondersteunen en verzorgen, is het belangrijk om ook natuurlijke producten te gebruiken ook tijdens het douchen of badderen. Voor kinderen met een droge of geïrriteerde huid kan water soms een negatief effect hebben omdat het de huid verder uitdroogt. Onze bad- en doucheproducten bieden de kinderhuid verdere hydratatie en zorgen dat badderen weer een prettige ervaring wordt.

Bioskin JuniorBath Milk

(1)

Salcura Bioskin Junior Bath Milk is een natuurlijke, voedende en niet vette badmelk voor kinderen en baby’s vanaf 3 maanden met eczeem of een zeer droge of gevoelige huid.

Bioskin JuniorConditioning Shampoo

(1)

Bioskin Junior Conditioning Shampoo is een hydraterende shampoo voor de droge, schilferige hoofdhuid die gevoelig is voor huidaandoeningen als eczeem. De shampoo is speciaal ontwikkeld voor baby's en kinderen vanaf 3 maanden.

Bioskin JuniorFace & Body Wash

(1)

Bioskin Junior Face & Body Wash is geschikt voor hele lichaam en het gezicht. De natuurlijke en zachte ingredienten van onze Face & Body Wash voedt de droge en gevoeldige huid en is speciaal geschikt voor de beschadigde huid naar aanleiding van aandoeningen als eczeem.

Klantenservice & Bestellen
info@salcura.nl

Zoek winkel
Waar te koop?