Bioskin Two Step Active Therapy System
Click me for dropdown

Bioskin

Bioskin Active Therapy System

Onze DermaSpray (voor het lichaam) en DermaSerum (voor het gezicht) werken optimaal samen met onze Zeoderm (voor gezicht & lichaam) om de droge of geïrriteerde huid elke dag optimaal te verzorgen. De Derma-producten bieden dagelijkse verzorging en kunnen zo vaak als gewenst gebruikt worden. De Zeoderm wordt gebruikt als de huid net dat beetje extra nodig heeft, bijvoorbeeld op bepaalde plekken van het lichaam of tijdens bepaalde perioden dat huid meer te lijden heeft, zoals in de wintermaanden. Door uitsluitend gebruik te maken van alleen de beste natuurlijk ingrediënten, bieden de producten een dagelijkse huidverzorging die vrij is van schadelijke ingrediënten zoals steroïden, SLS, sulfaten of siliconen. Onze Bioskin producten zijn geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar en ouder.

Bioskin DermaSpray

(5)

Een dagelijkse bron van voedende en hydraterende bestanddelen. De fijne vloeistof trekt diep de huid in en stimuleert en ondersteunt het natuurlijke genezingsproces.

Bioskin DermaSerum

(2)

Bioskin DermaSerum is een diep hydraterend serum voor praktisch en dagelijks gebruik. Het serum is speciaal ontwikkeld voor het gezicht en is te gebruiken rondom de ogen.

Bioskin Zeoderm

(6)

Aanvullende intense hydratatie en verzorging – biedt hulp en verzachting aan beschadigde huid.

Bioskin Cleansers

Onze Bioskin Cleansers vormen de perfecte toevoeging aan de drie verzorgingsproducten en zorgen ervoor dat zelfs tijdens het douchen en wassen, de beschadigde huid optimaal verzorgd wordt. De Cleansers zijn perfect geschikt voor iedereen die graag natuurlijke en huidvriendelijke reinigings- en doucheproducten gebruikt.De Cleansers bevatten daar geen SLS, synthetische parfums, parabenen, paraffine, ftalaten of lanoline en zullen daardoor minder schuimen dan dat wellicht je gewend bent. Ingrediënten die de cleansers wel bevatten zijn de etherische oliën Duindoorn, Zonnebloem, Groene Thee Blad, Rozemarijn, Citroengras, Zoete Sinaasappel, Jojoba, Borage en Roze Grapefruit.

BioskinBody Wash

(1)

Bioskin Body Cleanser is een effectieve, gemakkelijk te gebruiken en huidvriendelijke douchegel speciaal voor mensen met een droge en gevoelige huid. Zonder SLS, parabenen, synthetische parfums en schadelijke chemicaliën.

Bioskin Adult Body Wash

Bioskin Face Wash

(0)

Een huidvriendelijke Face Cleanser, zonder SLS of andere schadelijke chemicaliën. Onze Bioskin Face Cleanser zit vol met vitaminen en mineralen zoals Duindoorn voor gezonde omega's en Zonnebloemolie voor diepe hydratatie.

Bioskin Adult Face Wash

Klantenservice & Bestellen
info@salcura.nl

Zoek winkel
Waar te koop?