Click me for dropdown

Latest Blog Articles

Krachtig Kamille

Krachtig Kamille

Kamille is een geweldige plant en wordt al eeuwenlang medicinaal gebruikt. Waarom gebruiken wij kamille? Met name vanwege de helende en antiseptische werking. Al met al een krachtige plant, die over bijna heel de wereld groeit en zeker onmisbaar is in onze producten. Lees meer over kamille....

Read More

Vloeibaar Goud

Vloeibaar Goud

Arganolie is afkomstig van de Arganboom en groeit oorspronkelijk in Noord-Afrika. Wij gebruiken Arganolie in onze producten vanwege de vele positieve effecten op de huid. Niet voor niets wordt Arganolie ook wel 'het vloeibare goud' genoemd.

Read More

Psoriasis

Psoriasis

Psoriasis is een huidaandoening die gepaard gaat met een jeukende, schilferige rode huid. Maar wat is Psoriasis eigenlijk? En waar moet je op letten als je Psoriasis hebt? Lees onze tips!

Read More

Duindoorn

Duindoorn

Het is weer tijd om een van onze ingrediƫnten in het zonnetje te zetten. De vorige keer hebben we Lavendel wat meer onder de loep genomen (dat lees je hier), nu is het de beurt aan Duindoorn. Duindoorn heeft geneeskrachtige eigenschappen en zit daarnaast vol met vitamine C. Duindoorn heeft positieve effecten op onze gezondheid wanneer we dit inwendig gebruiken, maar waarom gebruiken we het dan in onze producten van Salcura?

Read More

Lavandula

Lavandula

Lavendel wordt veel gebruikt in huidverzorgingsproducten. Zo ook in onze producten van Salcura. Niet alleen geeft Lavendel een heerlijke geur, maar heeft tevens ook een antisceptische werking.

Read More

De Zes Zongeboden

De Zes Zongeboden

De zomer is begon en de zon schijnt. Belangrijk om in deze periode de huid nog beter te beschermen en te verzorgen. We geven je zes tips om verstandig de zon in te gaan, zodat we kunnen genieten, onze vitamine D op peil kunnen houden, maar tegelijkertijd ook goed zorgen voor ons huidje.

Read More

Klantenservice & Bestellen
info@salcura.nl

Zoek winkel
Waar te koop?