Click me for dropdown

Ons Verhaal

Succes heb je natuurlijk niet zomaar...

Salcura is 10 jaar geleden ontstaan in het laboratorium: de thuishaven van al het onderzoek en innovatie.

Het begon allemaal toen Dr Martin Schiele, een biomedische wetenschapper, onderzoek ging doen naar de wijze waarop formules, waarin de ingrediënten centraal staan, de huid kunnen helpen en problemen kunnen verbeteren. De resultaten die hij vond waren overweldigend, en het bevestigde de kracht die echte, natuurlijke ingrediënten kunnen hebben om de huid te verzorgen, te kalmeren en te genezen.

De passie voor de natuur, gecombineerd met de wetenschappelijke achtergrond van Dr. Martin Schiele, hebben ervoor gezorgd dat hij in staat was formules te ontwikkelen, die inmiddels hun sporen hebben achtergelaten. Zijn werk is de ziel en zaligheid van Salcura en deze passie dragen wij nog steeds uit in alles wat we doen vandaag de dag.

Inmiddels wordt Salcura geleid door zijn zoon Martin Schiele Jr., en is het uitgegroeid tot een zeer succesvol en wereldwijd opererend bedrijf, zonder natuurlijk de ethiek en waarden van een familiebedrijf te vergeten.

Onze Filosofie

Formules en Innovatie

We werken met wetenschappers van over de hele wereld om te zorgen dat we de meest recente ontwikkelingen op het gebied van formuleringstechnieken gebruiken voor het maken van onze producten. Alle onderzoeken van de afgelopen jaren hebben ervoor gezorgd dat onze formules niet alleen zeer effectief zijn, maar ook veilig om te gebruiken op de extreem gevoelige huid.

Er worden zeer complexe formules gehanteerd voor elk Salcura product om te garanderen dat alle ingrediënten op de beste manier met elkaar aanvullen om zodoende een optimaal resultaat van kwaliteit en veiligheid te gebruiken.

Oh Moeder Natuur...

Wij begrijpen de kracht die de natuur heeft om te zorgen dat wij zowel van binnen als van buiten gezond en vitaal zijn. Wij streven ernaar natuurlijke ingrediënten te gebruiken in onze formules om zeker te zijn dat de huid op de meest effectieve en huidvriendelijke manier verzorgd en beschermd wordt. Onze producten brengen essentiële elementen op een snelle en effectieve manier aan op de huid, terwijl het natuurlijke herstel van het lichaam wordt gewaarborgd.

Onze Klanten

“Our customers are not just important to us, they are vital in driving the Salcura vision - to be the breath of fresh air in the world of dermatology and skin therapy by continuing to develop a brand with products that not only have life changing results, but which can be used life-long no matter what age, stage in life or skin type. Since day one, we have been a ‘go to’ brand for anyone looking to bring their challenged skin back to health as well as keeping their skin healthy - through innovative, bio-scientific and naturally active skin therapy.

We hope you enjoy discovering new skin health with Salcura Natural Skin Therapy.”

Martin Schiele, Co-Founder

Klantenservice & Bestellen
info@salcura.nl

Zoek winkel
Waar te koop?