Bioskin Junior Bad Producten

Ster Ingrediënt
Romeinse Kamille

Romeinse Kamille

Romeinse Kamille werd vroeger door de Egyptenaren gebruikt voor medische doeleinden. De etherische olie werd toegevoegd aan shampoos, cosmetica en parfums, vanwege de helende en verzachtende werking.Bioskin Junior Bad Producten Voor Slechts €29.99

Onze drie award-winnende bad producten bevatten etherische oliën als Kamille, Aloë Vera en Lavendel, die de gevoelige en droge huid verzorgen en verzachten. Badderen wordt weer een fijn moment samen, zelfs voor de geïrriteerde baby- en kinderhuid!Bioskin Junior

Onze natuurlijke bad producten zijn in het bijzonder geschikt voor kinderen met een probleemhuid als eczeem, maar zijn ook gewoon fijne milde producten voor alle mama’s die een zijdezachte huid voor hun kinderen willen. De producten bevatten geen synthetische ingrediënten die erom bekend staan de huid te irriteren, zoals Sodium Laureth Sulfate, Parfum en Parabenen.

Het pakket bevat onze Bath Milk, Shampoo en Face & Body Wash voor de optimale verzorging en verzachting van de huid van jouw kindje tijdens het badderen!

Bestel nu voor €29.99 inclusief gratis bezorging. Dit badderpakket bevat de volgende producten:

Bioskin Junior Bathtime Bath Milk (Prijs €13.99)

Bioskin Junior Bathtime Face & Body Wash (Prijs €12.99)

Bioskin Junior Bathtime Shampoo (Prijs €12.99)

In Winkelmandje

Bioskin JuniorBath Milk

(1)

Salcura Bioskin Junior Bath Milk is een natuurlijke, voedende en niet vette badmelk voor kinderen en baby’s vanaf 3 maanden met eczeem of een zeer droge of gevoelige huid.

Bioskin Junior Bath Milk
mother and baby award 2015

Bioskin JuniorConditioning Shampoo

(1)

Bioskin Junior Conditioning Shampoo is een hydraterende shampoo voor de droge, schilferige hoofdhuid die gevoelig is voor huidaandoeningen als eczeem. De shampoo is speciaal ontwikkeld voor baby's en kinderen vanaf 3 maanden.

Bioskin Junior Shampoo
mother and baby award 2015

Bioskin JuniorFace & Body Wash

(1)

Bioskin Junior Face & Body Wash is geschikt voor hele lichaam en het gezicht. De natuurlijke en zachte ingredienten van onze Face & Body Wash voedt de droge en gevoeldige huid en is speciaal geschikt voor de beschadigde huid naar aanleiding van aandoeningen als eczeem.

Bioskin Junior Face & Body Wash
mother and baby award 2015

Klantenservice & Bestellen
info@salcura.nl

Zoek winkel
Waar te koop?