Salcura Bioskin Junior
Click me for dropdown

Bioskin Junior Succesverhalen

Wij van Salcura horen heel graag van al onze klanten wat zij vinden van onze producten. Daarnaast hopen wij dat jullie feedback anderen laat zien, dat zij niet de enigen zijn die met dezelfde problemen kampen. Door jullie verhalen te delen, kunnen wij zorgen dat we meer mensen helpen!

Lees daarom vooral de feedback over onze Bioskin producten, omdat het altijd beter is om te horen over producten van de mensen die hetzelfde meemaken als jijzelf. Zou jij graag zelf ook feedback willen achterlaten, klik dan vooral op het betreffende product en laat jouw beoordeling achter. Mocht je vragen hebben over onze producten, neem dan vooral contact met ons op.


Rated by
Marijke
12th February 2016 Bioskin Junior Nourishing Spray

Daily Nourishing Spray

"Wondermiddel!"

"Dit is dus echt een wondermiddel. Ik heb een kleinzoon die een maand na zijn geboorte verschrikkelijke uitslag kreeg. Niets hielp. Dermatolige dan maar. Ja zalf gekregen op hormoonbasis. Mocht niet veel gebruikt worden. Mijn zoon woont in Engeland en zei dit is het. Ga het gebruiken. Het was echt zo wonderlijk. Na verloop van tijd verdwenen alle plekken op zn lichaampje. Ik ben wel eerlijk je moet het consequent opbrengen en als weer een beetje terugkomt dan smeert ze weer iets hormonenzalf. Maar zijn huidje is heel gaaf nu. Fantastisch. Echt een zorg minder. Echt aan te bevelen!!! Doen!"

View more reviews


Rated by
Bernadette
17th August 2016 Bioskin Junior Rescue Cream

Outbreak Rescue Cream

"Luieruitslag als sneeuw voor de zon verdwenen"

"Mijn zoontje kreeg 5 dagen terug heftige luieruitslag: knalrode en zelfs open billetjes. bij iedere plas was het huilen geblazen. Bepanthen en Kamillosan brachten geen verbetering. Een collega raadde me de Outbreak Rescue Cream aan. Na een dag smeren waren de wondjes al dicht en de roodheid een stuk verminderd. Op dag drie was de uitslag zelfs compleet verdwenen. Een hele fijne crème dus die ik alle mama's kan aanraden!"

View more reviews


Rated by
Pauline
25th August 2016 Bioskin Junior Bath Milk

Bath Milk

"Zo zacht"

"Ruikt lekker, niet glipperig en zijn huidje voelt lekker zacht aan na het badderen. Alles wat je wilt van een goed badproduct. "

View more reviews


Rated by
Jenny
7th October 2016 Bioskin Junior Shampoo

Conditioning Shampoo

"Top shampoo "

"Dit is een heerlijke, zachte shampoo ideaal voor het badderen met onze kleine! Prikt niet in de ogen en helpt met de droge hoofdhuid. "

View more reviews


Rated by
Zacht & Fijn
7th October 2016 Bioskin Junior Face & Body Wash

Face & Body Wash

"Zo lekker zacht op mijn baby's huidje"

"Heel fijn om te weten dat dit product niet alleen mijn baby's huidje superzacht maakt, maar ook nog natuurlijk is. Blij dat deze Engelse producten nu ook in Nederland beschikbaar zijn."

View more reviews

Klantenservice & Bestellen
info@salcura.nl

Zoek winkel
Waar te koop?