Bioskin Two Step Active Therapy System
Click me for dropdown

Bioskin Succesverhalen

Wij van Salcura horen heel graag van al onze klanten wat zij vinden van onze producten. Daarnaast hopen wij dat jullie feedback anderen laat zien, dat zij niet de enigen zijn die met dezelfde problemen kampen. Door jullie verhalen te delen, kunnen wij zorgen dat we meer mensen helpen!

Lees daarom vooral de feedback over onze Bioskin producten, omdat het altijd beter is om te horen over producten van de mensen die hetzelfde meemaken als jijzelf. Zou jij graag zelf ook feedback willen achterlaten, klik dan vooral op het betreffende product en laat jouw beoordeling achter. Mocht je vragen hebben over onze producten, neem dan vooral contact met ons op.


Rated by
Lola
4th September 2016 Bioskin Adult DermaSpray

DermaSpray

"Droge benen!"

"Al jaren heb ik last van enorme droge benen na het douche, als ik in de avond mijn broek uittrek komt er een vlaag van 'sneeuw' mee, van mijn droge benen! Nu gebruik ik de Dermaspray een keer in de twee dagen en heb nergens last meer van!"

View more reviews


Rated by
Regina.S
15th March 2017 Bioskin Adult Zeoderm

Zeoderm

"Beter dan hormoon creme"

"Ik gebruikte al jaren hormooncreme voorgeschreven door mijn huisarts. Op zich hielp het wel redelijk maar mijn huid werd erg dun. Leek wel perkament. Niet zo fijn dus. Ik was op zoek naar iets anders wat hielp tegen de eczeem en extreem droge huid. Vele creme's, lotions en bodybutters uitgeprobeerd maar niets hielp echt afdoende. Tot ik de zeoderm creme en dermaspray van Salcura mocht proberen... GEWELDIG!! Met de hormooncreme was het nog wel eens dat ik s'ochtends smeerde en s'avonds toch weer onder de droge velletjes zat. Nou met deze Bioskin Zeoderm en derma spray niet hoor. De eerst 2 weken sprayde ik elke ochtend de derma spray en smeerde s'avonds de Zeoderm creme. Nu spray ik elke ochtend en zo nodig smeer ik de Zeoderm creme. En voila...s'avonds geen velletje te bekennen. Ja, ik ben overtuigd! Voortaan geen hormooncreme meer voor mij maar de Bioskin Zeoderm en de Derma spray. "

View more reviews


Rated by
Suzanne
21st January 2016 Bioskin Adult Body Wash

Body Wash

"Droogt huid niet uit"

"Heel fijn om een douchegel te hebben die niet alleen mijn huid niet uitdroogt maar ook nog goed is voor de natuur. Geen troep voor de verandering!"

View more reviews


Rated by
Yvette
22nd February 2016 Bioskin Adult DermaSerum

DermaSerum

"DermaSerum"

"Heerlijk voor de dunner wordende huid onder de ogen,maar ik gebruik het ook voor mijn handen hals en lippen. Zuinig in gebruik. In de toekomst ga ik ook Bioskin Junior aanschaffen voor ons 1e kleinkind. Het kan niet anders dan dat ook fijn in gebruik is."

View more reviews

Klantenservice & Bestellen
info@salcura.nl

Zoek winkel
Waar te koop?