Click me for dropdown

Latest Blog Articles

Castor Wonder

Castor Wonder

Castorolie (ricinusolie) wordt ook wel wonderolie genoemd en door zijn gunstige samenstelling van voedingsstoffen en vetzuren, wordt deze olie al eeuwenlang in de schoonheidsverzorging gebruikt.

Read More

Show your skin: Elimineer eczeem triggers

Show your skin: Elimineer eczeem triggers

Er zijn bijna nooit exacte oorzaken van eczeem aan te wijzen. Dat maakt het hebben van eczeem ook zo vreselijk lastig...Het is wel mogelijk om zoveel mogelijk rekening te houden met bekende triggers die, in combinatie met elkaar, tot eczeemvorming of versterking van de symptomen van eczeem kunnen leiden. We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

Read More

Verfrissend Sinaasappel

Verfrissend Sinaasappel

Een ingrediënt dat je misschien eerder in een geurpotje zou verwachten, of misschien wel in jouw chocolade toetje, toch gebruiken wij sinaasappel olie ook in onze producten. Niet alleen omdat deze olie onze producten een heerlijke geur geeft, ook vanwege positieve werking op de huid.

Read More

Onder de loep: Zeoliet

Onder de loep: Zeoliet

Zeoliet is hét ingrediënt om jouw huid terug in balans te brengen. Maar wat is dat dan precies, en een betere vraag nog; hoe dan? Lees meer over ons speciale ingrediënt Zeoliet dat het hoofdbestanddeel is van onze Zeoderm...

Read More

Vind jouw huid de zon wel zo leuk?

Vind jouw huid de zon wel zo leuk?

Het is echt zomer! Ook al waren we vast even blij dat gisteravond wat regendruppels uit de lucht kwamen vallen, vooralsnog lijkt de zomer gelukkig nog lang niet voorbij. Jammer genoeg is dat mooie zonnige weer niet altijd voor iedereen een zegen, in ieder geval niet voor diegenen met allergieën of andere huidaandoeningen.

Read More

My name is Vera

My name is Vera

Aloë Vera is een ingrediënt dat in veel producten voorkomt, maar waarom gebruiken wij eigenlijk Aloë Vera in onze Salcura Bioskin lijn?

Read More

Krachtig Kamille

Krachtig Kamille

Kamille is een geweldige plant en wordt al eeuwenlang medicinaal gebruikt. Waarom gebruiken wij kamille? Met name vanwege de helende en antiseptische werking. Al met al een krachtige plant, die over bijna heel de wereld groeit en zeker onmisbaar is in onze producten. Lees meer over kamille....

Read More

Vloeibaar Goud

Vloeibaar Goud

Arganolie is afkomstig van de Arganboom en groeit oorspronkelijk in Noord-Afrika. Wij gebruiken Arganolie in onze producten vanwege de vele positieve effecten op de huid. Niet voor niets wordt Arganolie ook wel 'het vloeibare goud' genoemd.

Read More

Klantenservice & Bestellen
info@salcura.nl

Zoek winkel
Waar te koop?